Lady Luck Charm Bracelet-Gold

MATERIALE: Gullbelagt messing

LADY LUCK HÅNDLAGET SJARMARMBÅND

Mitt lykketall er 3!

Tallet som blant alle tallene omslutter den mest eksplosive positive energien! Det er kunstnerskap, veltalenhet, skapelse! Det er flaks, selvtillit, livlig fantasi!

Det er tallet vi har valgt å gjøre om til et armbånd, med 3 stenger, formet som en hestesko. Og ja, vi la også til, en dinglende liten hestesko. Du vet, bare for den ekstra lille klypen med flaks!

Dimensjoner:

Størrelse: Justerbar

Stangarmbånddiameter (på det bredeste punktet): 7cm

  • Designet & Håndlaget i Athen på 3rd Floors eget verksted
  • Designer: Eleni Papastavrou

TA VARE PÅ SMYKKENE

  • 3rd FLOORs valg av materialer er halvedelstener og metaller som 925° sterling sølv og messing. En tynn plettering, enten av gull, rosagull eller sølv, er påført og gir en ekstra glans til hvert stykke.
  • Pletterte smykker, krever ekstra forsiktighet for å bremse slitasjen. Bruk av hånd- og kroppskrem, kremer, solbrunoljer, klor som finnes i svømmebassenger, blekemiddel eller til og med vanlig oppvaskmiddel kan av og til endre utseendet på pletteringer. Det anbefales at du legger til side messingsmykker når du bruker noen av de ovennevnte midlene.
  • Sølvsmykker kan etter en hvis tid få en svart misfarging. Heldigvis er dette en prosess som kan reverseres, slik at favorittsmykkene dine får tilbake til sin opprinnelige skjønnhet. Alt du trenger er en myk, lofri klut og en bestemt krem du enkelt kan kjøpe kommersielt.
  • Uansett om du alltid bærer smykker, eller bare ved spesielle anledninger, må du ta vare på dem. Oppbevar smykkene i et smykkeskrin, i et fløyelsforet smykkesett eller i stoffposen som du fikk da du kjøpte dem.
  • Tar du godt vare på dem, kan du nyte å bruke dem lenge.
kr 1 190,00
Please select variants first