Artemis Arm Piece - Silver Plated

Materiale:

  • Sølvplett

Designet & Håndlaget i Athen på 3rd Floors eget verksted

Designer: Eleni Papastavrou

TA VARE PÅ SMYKKENE

3rd FLOORs valg av materialer er halvedelstener og metaller som 925° sterling sølv og messing. En tynn plettering, av enten av gull, rosagull eller sølv er påført, og gir en ekstra glans til hvert stykke.

Pletterte smykker, krever ekstra forsiktighet for å bremse slitasjen. Bruk av hånd- og kroppskrem, kremer, solbrunoljer, klor som finnes i svømmebassenger, blekemiddel eller til og med vanlig oppvaskmiddel kan av og til endre utseendet på pletteringer. Det anbefales at du legger til side messingsmykker når du bruker noen av de ovennevnte midlene.

Sølvsmykker kan etter en hvis tid få en svart misfarging. Heldigvis er dette en prosess som kan reverseres, slik at favorittsmykkene dine får tilbake til sin opprinnelige skjønnhet. Alt du trenger er en myk, lofri klut og en bestemt krem ​​du enkelt kan kjøpe kommersielt.

Uansett om du alltid bærer smykker, eller bare ved spesielle anledninger, må du ta vare på dem. Oppbevar smykkene i et smykkeskrin, i et fløyelsforet smykkesett eller i stoffposen som du fikk da du kjøpte dem.

Tar du godt vare på dem, kan du nyte å bruke dem lenge.

kr 2 900,00