Kropp & Selvfølelse 3

14.09.2022

God mandag og ny start etter ferien kanskje? Det var dette med kropp igjen da! Hvordan går det med øvelsen å si noe pent til sitt eget speilbilde hver dag?

Mange føler at nå har det blitt mye av alt i ferien og nå skal det strammes til! Og du sier kanskje ikke akkurat noe pent til kroppen i speilet nå?

Ja vi koser oss fort litt mer i ferien, og det er heller ikke farlig. Hvis vi bare lar kroppen styre dette selv, vil den tilbake til sin stabile vekt før ferien, og setter bare opp forbrenningen til den har stabilisert seg igjen! Hvis vi styrer med dietter og strenge regimer nå, går den bare i sparebluss og holder igjen så godt den kan. Spiser du alt for lite og strengt sender den også bare ut sultsignaler og ønsker bare høykalorimat, helt til vi sprekker, sånn ut på tirsdagen en gang

Da kan vi like godt spise litt til, for vi må skjerpe oss imorgen igjen, eller ihvertfall fra mandag. Kroppen sender heller ikke ut metthetssignaler da den vil sikre seg når den først får! Vi overspiser på kroppens befaling, på en kropp som allerede er i sparebluss og sparer all energi til neste krise. Blir ikke noe lavere vekt av det nei!

Vær litt ekstra snill med deg selv denne uken, ta på klær som ikke strammer og snakk pent til kroppen din. Gi deg selv noen uker , og jeg lover at buksen sitter som før ferien! Din selvfølelse og kroppsfølelse er også mye bedre, enn den slankingens onde sirkel lager. Klarer du å være snill med deg selv? Fortjener du ikke det? Gi det en sjangse, og du vil aldri slanke deg igjen! Skal forklare dette mer i detalj, følg med